GastroP

Man måste starta någonstans och GastroP är min start. Per Larsson heter jag och bor i Göteborg. Jag har arbetat i kök i över tolv år. På Aquavit i New York, Meyers Køkken i Köpenhamn och vidare till Barcelona. Inspireras gör jag dagligen och möjligheten för att lära sig något nytt slutar aldrig. Det är varför jag fortfarande älskar det jag gör. Ett socialt sammanhang med mat och dryck har alltid varit en stor del av mitt liv. Genom Gastrop får jag nu möjligheten att leva ut min kreativitet och socialförmåga.

GastroP vill ge dig en skräddarsydd matupplevelse ut över det vanliga oavsett uppdrag. Det finns inga färdiga menyer att välja på, jag tror på att helheten blir som allra bäst genom dialog. Du kommer med tankar/idéer så kommer jag med förslag och sen tar vi det där ifrån. Vill du vara den perfekta värden där allt skal vara på topp? I stressen glömmer vi tyvärr det som är allra viktigast, nämligen gästerna. GastroP löser inköp av råvaror och tillagning så du kan slappna av och vara fullt närvarande med dina gäster.

Per